WEBOLDALKÉSZÍTÉS

Weboldal

rád szabva

Zavar, hogy a mai digitális korban még mindig nincs a vállalkozásodnak weboldala? Úgy érzed, hogy itt az ideje, hogy legyen egy digitális kirakatként szolgáló weboldalad? Szeretnéd hogy terméked, szolgáltatásod szélesebb közönséget érjen el, és hitelessé váljon a potenciális ügyfelek szemében? Ugye Te is azért vagy itt, mert nagyon jól tudod, hogy a jól felépített weboldal

 • Nnöveli a láthatóságot,
 • Nhitelességet és bizalmat épít,
 • Nversenyelőnyt kínál,
 • Nértékes betekintést nyújt, és
 • Nmegkönnyíti az ügyfélszolgálatot.

Ha a fenti kérdésekre igennel válaszoltál, akkor máris jó úton haladsz, mert felismerted, hogy weboldal nélkül megfosztod magad az online világ által nyújtott vállalkozásépítési és üzleti lehetőségektől. Mi segítünk megvalósítani azt a weboldalt, amely céged online marketingjének szolgálatába állítható, és kiszolgálja az elvárt igényeidet.

Tesztver logo

Mit nyújt Neked

egy weboldal?

Növeli a láthatóságot és az elérhetőséget

A weboldal a legköltséghatékonyabb módja a potenciális ügyfelek elérésének szerte a világon. Weboldalad segítségével vállalkozásod az év 365 napján, napi 24 órában „nyitva tart”. Ügyfeleid a nap bármely szakában hozzáférhetnek a termékeiddel vagy szolgáltatásaiddal kapcsolatos információkhoz, vásárolhatnak, és kapcsolatba léphetnek Veled. Egy jól optimalizált weboldal a  keresőmotorokban is megjelenik, így a potenciális ügyfelek könnyen megtalálhatják vállalkozásodat.

Versenyelőnyt kínál a konkurenciával szemben

A weboldal versenyelőnyhöz juttathatja vállalkozásodat. Ha versenytársaidnak nincs webhelye, vagy weboldaluk elavult és nehezen navigálható, a potenciális ügyfelek nagyobb valószínűséggel választják a Te cégedet. Ezenkívül egy weboldal lehetővé teszi, hogy egyenlő feltételek mellett versenyezz a nagyobb vállalkozásokkal, így szélesebb közönséget érhetsz el, és piaci részesedést szerezhetsz.

Tesztver logo

Alapot teremt a hitelességnek és a bizalomnak

Egy weboldal professzionális és hiteles online jelenlétet biztosít cégednek. Az ügyfelek jobban bíznak abban a vállalkozásban, amelynek van weboldala, mint abban, amelyiknek nincs. A weboldal lehetővé teszi termékeid vagy szolgáltatásaid bemutatását, vásárlói vélemények és beszámolók megjelenítését, valamint céged történetének, értékeinek, víziójának a megosztását. Ezek az információk segítenek a potenciális ügyfelek bizalmának kiépítésében, és növelik annak valószínűségét, hogy a Te vállalkozásodat válasszák a versenytárssal szemben.

PixiArt webdesign - IntelliCode weboldal

Értékes betekintést nyújt ügyfeleid preferenciáiba

Egy weboldal értékes betekintést nyújthat az ügyfelek viselkedésébe és preferenciáiba is. A weboldalelemzés nyomon követésével láthatod, hogy mely oldalak a leglátogatottabbak, mennyi ideig maradnak a látogatók a weboldaladon, és mely termékek vagy szolgáltatások érdeklik őket leginkább. Ezek az információk segíthetnek adatközpontú döntések meghozatalában a marketing- és értékesítési stratégiáival kapcsolatban, ezáltal nagyban javíthatod az ügyfeleid online élményét.

Megkönnyíti az ügyfélszolgálatot

Egy weboldal platformot biztosíthat az ügyfélszolgálathoz és ügyféltámogatáshoz is. Az ügyfelek kapcsolatfelvételi űrlapon vagy e-mailen keresztül kapcsolatba léphetnek vállalkozásoddal, és így választ kaphatnak problémáikra. A weboldal lehetővé teszi, hogy válaszokat adhass a gyakran ismételt kérdésekre, és hasznos – akár letölthető -forrásokat biztosíts (például termékkézikönyveket vagy oktatóvideókat) ügyfeleid számára.

PixiArt webdesign - IntelliCloud weboldal

Foglaljuk össze: miért kell Neked is weboldal?

A weboldal megléte döntő fontosságú a mai digitális korban a vállalkozások számára. A weboldal nagyobb láthatóságot és kapcsolattartási lehetőséget biztosít, hitelességet és bizalmat teremt, értékes betekintést nyújt az ügyfelek viselkedésébe, versenyelőnyt biztosít, valamint megkönnyíti az ügyfélszolgálatot és a terméktámogatást. Ha vállalkozásodnak még nincs weboldala, itt az ideje, hogy befektess egybe, és kihasználd az általa kínált előnyöket!

Tesztver logo

Elkészített

weboldalaink

Tesztver logo

Sablon, vagy

egyedi weboldal?

Weboldalad – igényeidtől és anyagi lehetőségeitől függően – sablonból, vagy egyedi fejlesztésként valósítjuk meg. Sablon esetében a weboldal készülhet WordPress-ben is, de ha a tartalom azt nem teszi indokolttá (egyszerű, pár oldalas statikus weboldalak esetében), elegendő a HTML sablon használata is.

Ha nem vagy szakértő, nem mindig egyszerű eldönteni, melyik a hosszútávon legelőnyösebb megoldás, ezért összefoglaltuk Neked, milyen előnyökkel jár az egyik vagy a másik megoldás.

Miért hasznos a sablon a weboldalkészítésben?

 • 9IDŐ- ÉS KÖLTSÉGHATÉKONY: Egy már meglévő sablonból gyorsan és költséghatékonyan valósítható meg weboldalad elkészítése. A sablonok előre elkészített terveket, elrendezéseket és funkciókat kínálnak, amelyek időt és pénzt takaríthatnak meg. Ráadásul már a tartalmi és képi anyag beillesztése előtt, működés közben láthatod az egyes elemeket, és tesztelheted a különböző eszközökön (számítógépen, tableten, mobilon is).
 • 9FELHASZNÁLÓBARÁT: A sablonokat a felhasználói igények és megszokások szem előtt tartásával tervezik, így könnyen navigálhatók és érthetők. Ez jobb felhasználói élményt eredményez, ami fokozott elköteleződéshez és konverziókhoz vezethet.
 • 9TESZTELT ÉS MŰKÖDŐKÉPES: A sablonokat gyakran tesztelik és teljesítményre optimalizálják, ami biztosítja, hogy weboldalad stabil legyen és megfelelően működjön. Ez különösen fontos lehet, ha vállalkozásod a weboldaladra fog támaszkodni az értékesítés vagy potenciális ügyfelek elérése céljából.
 • 9TESTRESZABHATÓ: Bár a sablonok előre elkészítettek, könnyen testreszabhatóak, így megfelelnek a vállalkozásod arculatának, márkaépítésének és egyedi igényeinek. A sablonok testreszabhatósága biztosítja, hogy vállalkozásodhoz igazodó weboldal készülhessen anélkül, hogy a nulláról kezdenénk.

Miért jó az egyedi fejlesztés a weboldalkészítés során?

 • 9VÁLLALKOZÁSODRA SZABOTT: Egyedi fejlesztéssel olyan weboldalt hozhatunk létre, amely kifejezetten a Te vállalkozásod egyedi igényeihez, arculatához és márkaépítéséhez igazodik.
 • 9VERSENYELŐNYT JELENTHET: Egy egyedi weboldal segítségével vállalkozásod kitűnhet az előre elkészített sablonokat használó versenytársak közül, így emlékezetesebbé és felismerhetőbbé válik a potenciális ügyfelek számára.
 • 9BŐVÍTHETŐ: Egy egyedi weboldal a későbbi bővíthetőséget szem előtt tartva is megtervezhető, ami azt jelenti, hogy könnyen növekedhet és fejlődhet, ahogy a vállalkozásod is idővel bővül és változik.
 • 9RUGALMAS: Egyedi weboldalak, webalkalmazások meghatározott funkcionalitás figyelembevételével is tervezhetők, lehetővé téve olyan weboldal létrehozását, amely megfelel vállalkozásod speciális igényeinek és céljainak.
Tesztver logo

Melyiket válaszd?

Mielőtt meghozod a döntést, gondold végig, mi a célod a weboldallal: csak online névjegykártyaként fog funkcionálni, vagy pl. blogot is szeretnél írni, terméket értékesíteni, vagy egyéb funkciókat biztosítani az ügyfeleid számára? Mérd fel az is, hogy mekkora költséget szeretnél ráfordítani: elegendő az olcsóbb, sablonból készített weboldal, vagy teljesen egyedit szeretnél?

További fontos tényező, hogy a későbbiekben mennyit szánsz a weboldal karbantartására? Míg egy WordPress alapú weboldal rengeteg funkciót biztosít pluginokon keresztül, rendszeres (praktikusan minimum havi) karbantartást igényel a frissítések miatt. A HTML sablonok egyszerűek, minimális funkcionalitással, viszont ritkán igényelnek karbantartást.

Tesztver logo

Így készül el

az új weboldalad

1

Részletesen egyeztetjük az igényeidet és elképzeléseidet.

2

Designtervet készítünk, vagy javaslatot teszünk a használható sablonokra.

3

Az egyeztetettek szerint elkészítjük a weboldaladat.

Tesztver logo

Nekiláthatunk a

weboldaltervezésnek?

Tesztver logo

Egyeztessük, mit szeretnél!

Írj emailt, vagy ha az egyszerűbb, hívj fel telefonon, és beszéljük át, pontosan mit szeretnél!

Kapcsolatfelvétel