GRAFIKAI TERVEZÉS

Mire való a

grafikai tervezés?

A grafikai tervezés alapvető szerepet játszik a közösségi média marketingedben, és számos előnye van. Vizuálisan vonzó tartalmat hoz létre, amely megragadja a közönséged figyelmét, és arra ösztönzi őket, hogy nézzék meg az adott tartalmat. Lehetővé teszi üzeneteid hatékony kommunikálását képeken, infografikákon és egyéb vizuális elemeken keresztül.

A grafikai tervezés következetes használata a közösségi média platformokon segíthet a márkaidentitás kialakításában is. Célközönséged gyorsan felismerheti márkád logóját, színsémáit és általános esztétikáját, ami növeli a márka ismertségét, a hitelességet és a bizalmat.

A közösségi média erős versenyterület, és a grafikai tervezés segíthet kitűnni a tömegből. A kiváló minőségű grafika több kedvelést, megosztást és megjegyzést generálhat, ami fokozott elköteleződést eredményez a célközönséged körében.

Összefoglalva, a grafikai tervezés a social media marketing kritikus aspektusa, amely segítségedre lesz a vizuálisan tetszetős tartalom létrehozásában, növeli az elkötelezettséget, építi a márkaidentitást, és hatékonyan kommunikálja üzeneteidet.

Tesztver logo

Offline anyagok

grafikai tervezése

Vállalkozásod, terméked marketingje nyomtatott grafikai anyagok, kreatívok segítségével is történhet. Legyen szó akár képes hirdetésekről, szórólapokról, brosúrákról, plakátokról, meghívókról, ajándékutalványokról, időpontfoglaló kártyákról, címkékről, vagy akár roll-upokról, csomagolástervekről, mi elkészítjük az arculatodhoz passzoló, figyelemfelkeltő grafikai terveket.

Tesztver logo

Online anyagok

grafikai tervezése

Online felületeiden, weboldaladon, social média csatornáidon, hírleveleidben akkor tudod hatékonyan megszólítani a potenciális ügyfeleket, ha a használt grafikai anyagok illeszkednek az arculatodhoz (így könnyen felismerhetőek), és figyelemfelkeltőek. Bízd ránk a bannerek, social média posztok, Instagram carouselek, infógrafikák és sztorik grafikai képanyagának elkészítését, hogy hozzájárulhassunk vállalkozásod sikeréhez!

Tesztver logo

Képszerkesztés,

képmanipuláció

Mire használjuk leggyakrabban a képszerkesztést?

KÉP ÁTMÉRETEZÉSÉRE ÉS VÁGÁSÁRA: A képek átméretezése és levágása meghatározott méretekhez vagy képarányokhoz. Gyakran használjuk a webdesignban és a közösségi médiában.

SZÍNKORREKCIÓRA: A képek színegyensúlyának, kontrasztjának, telítettségének és fényerejének módosítása általános megjelenésük javítása érdekében.

HÁTTÉR ELTÁVOLÍTÁSÁRA: A háttér eltávolítása a képekről, hogy elkülönítsük a tárgyat vagy terméket, és egy másik háttérre helyezzük, vagy felhasználjuk egy grafikai tervben.

OBJEKTUM ELTÁVOLÍTÁSÁRA: A nem kívánt tárgyak vagy személyek (pl. az exed…) eltávolítása a képről.

KOMPOZÍCIÓ KÉSZÍTÉSÉRE: Több kép kombinálása új kép vagy kompozit létrehozásához, amelyet gyakran használnak reklám- és marketinganyagokban.

SZÖVEG ÉS GRAFIKAI ELEMEK HOZZÁADÁSÁRA: Szöveg, logók és egyéb tervezési elemek hozzáadása a képekhez grafikák és promóciós anyagok létrehozásához.

Tesztver logo

Mit tervezzünk

Neked?

Tesztver logo

Egyeztessük, mit szeretnél!

Írj emailt, vagy ha az egyszerűbb, hívj fel telefonon, és beszéljük át, pontosan mit szeretnél!

Kapcsolatfelvétel